Jablečný ocet


Jablečný ocet vyrábíme z čerstvě vylisované jablečné šťávy z jablek od lokálních sadařů. Jablečná šťáva poté pomalu prokvašuje na ocet po dobu šesti a více měsíců. Tento způsob výroby používali naši předkové. Proces kvašení je pak naprosto přirozený a veškerou proměnu cukrů na ocet zařídí přírodní bakterie bez přídavku umělých kultur. Ocet nepasterizujeme a nefiltrujeme, díky čemuž si zachovává svou přirozenou výrazně ovocnou a jemnou chuť. Po zředění vodou a doslazení je z něj osvěžující nápoj.

 

 

Jablečný ocet ochucený a ovocný ocet.

Do jablečné šťávy před kvašením přidáváne v malé míře (cca 5 - 10%) ovoce/zeleninu.
Vedle jablečného octu vyrábíme i octy ochucené, kdy do hotového jablečného octu přidáváme bylinky.

Jablečně - zázvorový ocet Ocet s koprem Ocet s květem černého bezu
Višňový ocet Jablečně - švestkový ocet Jablečně - medový ocet Ocet s tymiánem

 

E-shop

Jablečný ocet 95%, zázvorový ocet 5%.

Jablečný ocet 85%, švestkový ocet 15%.

Jablečný ocet 85%, dýňový ocet 15%.

Jablečný ocet s hřebíčkem.

Jablečný ocet s květem černého bezu.

 

 
 KAROTKIN – dodavatel produktů ze Slovácka - Česká republika.
© 2011 GAPROJEKTY