AKTUALITY

     05.11.2016  

Aktuality nových stránkách.

Další příspěvky z výroby octů, hořčic a ostatních produktů jsou nyní na facebooku.
     28.10.2012  

Dá se nakupovat zdravě, a přitom levně?

Odborníci na zdravou výživu a životní styl se jednohlasně shodují v tom, že na jídle by se šetřit nemělo. Ale i když nemáme kdovíjaký rozpočet, neznamená to, že nemůžeme jíst zdravě. Kromě toho, že budeme zkoumat složení jednotlivých výrobků, měli bychom se také naučit hledat správná místa, kde se dají pořídit vždy čerstvé potraviny. Kvalitnější potraviny jsou navíc výživově hodnotnější, stačí jich tedy míň. Jestliže se navíc budeme držet sezónních výrobků a naučíme se je doma zpracovávat sami, můžeme mít vyhráno.
celý článek...
     12.07.2012   Jen co ministerstvo zemědělství spustilo web o nejakostních, falšovaných a nebezpečných potravinách, začala se stránka plnit produkty, na které si mají spotřebitelé dát pozor. Potraviny na pranýři - seznam nejakostních, falšovanách a nebezpečných potravin. odkaz na stránky...
     23.03.2012  

CO TO VLASTNĚ ŽEREME ?

odkaz na článek...
     07.03.2012   Do naší nabídky zařazujeme nové produkty: Zarazická šunka (řeznictví Lukáš), balená hlíva ústřičná (Blatnička), chlazený pstruh, Javornická čabajka, Velický bůček a Velická klobása (řeznictví Lajza).
     23.02.2012   Českou stravou k rakovině tlustého střeva. Další článek o stravování, kde blogger doporučuje a zároveň varuje... celý článek...
     16.02.2012   Kofola jako jeden z prvních výrobců chystá do svých nápojů použít jako sladidlo stévii. celý článek.
     08.02.2012   Stát vydá za reklamu značky Klasa 327 milionů. Podle výrobců zbytečně. Sice více lidí u nás ale i v sousedním Rakousku se zajímá o původ potravin. Jsou včak české potraviny lepší než zahraniční? celý článek...
     28.12.2011   Bambusové výhonky - specialita asijské kuchyně. Vzhledově jsou srovnatelné chřestu, chuťově s kukuřicí. Komerční výhonky konzervované či mražené jsou k mání po celý rok, ale čerstvé mají daleko lepší chuť. Sklízí se od listopadu do února (zimní sklizeň) a v měsících březen - duben (jarní sklizeň). Nedají se jíst syrové, před použitím je třeba je oloupat a uvařit v nezakrytém hrnci.
     15.11.2011   Stevia rebaudiana - přírodní sladidlo - je v EU konečně povolena. Dlouholeté snahy o povolení prodeje a používání tohoto sladidla bez kalorií bylo v minulých dnech korunováno úspěchem. celý článek...
 
 KAROTKIN – dodavatel produktů ze Slovácka a Bílých Karpat - Česká republika.
© 2011 GAPROJEKTY